Zprávy 2023

19.6.2023

Děkujeme společnosti Lidl, jejich zaměstnancům i laskavým zákazníkům za sbírka Srdce dětem.

V Lidlu už po třinácté proběhne na podzim sbírka Srdce dětem. Za těch uplynulých dvanáct ročníků této už tradiční sbírky se podařilo pro nemocné děti získat neuvěřitelnou částku 285 milionů korun, za které jsme k dnešnímu dni pomohli téměř 8 000 rodin. Sbírka Srdce dětem potvrzuje, že nám, zákazníkům tohoto obchodního řetězce i všem z Lidlu, kteří sbírku organizují a nabízejí u pokladen srdíčka za minimální částku 30 Kč, není osud vážně nemocných dětí lhostejný.

Z celého srdce a co nejupřímněji děkujeme všem, kteří v rámci Srdce dětem přispívají. Bez vás bychom nemohli pomáhat v tak velké míře jako doposud. Je nám velkou ctí vaše důvěra a otevřené srdce.

V těchto dnech slaví Lidl 20 let a my jsme měli možnost osobně za sbírku Srdce dětem poděkovat.
Společnosti Lidl přejeme do dalších let nespočet spokojených a věrných zákazníků, samozřejmě oddané zaměstnance a celému vedení další a další skvělé nápady! Rodinám s nemocnými dětmi přejeme, ať sbírka Srdce dětem je i nadále pevnou součástí obchodního řetězce Lidl, který tím prokazuje, že si plně uvědomuje svou společenskou odpovědnost. Za všechny obdarované rodiny vám patří velký dík!

zleva: Tomáš Myler (Lidl), Maria Křepelková (Život dětem), Eliška Froschová (Lidl)