Zprávy 2018

30.11.2018

DAROVACÍ CERTIFIKÁT

Dovolujeme si Vám nabídnout naše darovací certifikáty. Mezi Vámi je mnoho našich příznivců, kteří organizaci Život dětem podporují již od samotného založení v roce 2 000.

Věříme, že někteří z Vás rádi přivítají možnost zakoupit sobě nebo svým blízkým darovací certifikát v hodnotě 500 Kč. Jeho zakoupením přispějete na jednu hodinu speciálních neurorehabilitací, které vážně nemocným dětem nesmírně prospívají. Známe mnoho dětí, které jejich zásluhou udělaly své první krůčky a jejich rodiče věří, že pravidelné cvičení dětem postupně pomůže k samostatnosti a my se jim v tom snažíme pomoci, protože zdravotní pojišťovny je hradí částečně nebo vůbec..

Darovací certifikát můžete koupit jako dárek pro sebe, ale taky třeba jako mimořádný vánoční dárek, dárek k narozeninám či svátku pro své blízké, příbuzné, kamarády či známé. Americký spisovatel, učitel a kazatel Robert Fulghum říká: „Dej a bude Ti dáno, neboť dary kolují“   a my věříme, že i Vás tato možnost obdarování obohatí.

Darovací certifikát můžete objednat na našich webových stránkách v e-shopu nebo na adrese: zivotdetem@zivotdetem.cz, a to buď ve verzi pro někoho nebo pro sebe. Můžeme Vám ho zaslat poštou (jako pohlednici) nebo mailem k vytištění.

Srdečně děkujeme všem, kteří prostřednictvím darovacího certifikátu pomohou vážně nemocným dětem.