Zprávy 2019

22.1.2019

Darovací certifikát v hodnotě 500 Kč objednávejte v našem e-shopu

Před vánočními svátky jsme Vám poprvé představili náš nový darovací certifikát v hodnotě 500 Kč. Tento certifikát si můžete koupit sami pro sebe a určitě Vás potěší, že jste jednomu dítěti zaplatili hodinu drahých neurorehabilitací nebo se můžete domluvit s přáteli při oslavě Vašich narozenin, aby Vám místo květin koupili právě tyto certifikáty.

Květiny jednoho dne zvadnou, ale hodiny rehabilitací přinášejí handicapovaným dětem naději na zlepšení jejich dovedností a tato naděje se nikd neztratí. Známe mnoho případů, které dosvědčují, jak jsou tyto rehabilitace účinné. Například když jsme natáčeli reportáž u malého Štěpánka, vůbec nechodil. Po roce, kdy absolvoval několik rehabilitací na specializované neuroklinice, a my se tam za ním přišli podívat, přišel nám naproti úplně sám. Byl to takový malý zázrak.

Prostě darovací certifikát může být krásným dárkem nejen pro Vás, ale i pro Vaše přátele, obchodní partnery nebo zaměstnance a pochopitelně i pro ty, kteří naši pomoc opravdu moc potřebují. Pokud budete mít o náš darovací certifikát zájem, objednejte si ho na našem e-shopu. Dostat ho můžete mailem nebo Vám ho pošleme poštou.

Děkujeme, že spolu s námi pomáháte těm, kteří to bez nás sami nezvvládnou.