Zprávy 2023

7.6.2023

Blíží se Zábavné odpoledne pro děti a dospělé! Máte se na co těšit! Přijďte!

Už jsme Vás informovali, že v pondělí 18.9. 2023 od 12:15 do 16:15 pořádáme tradiční slavnostní zahájení Srdíčkových dnů na nám. Míru v Praze, známé jako Zábavné odpoledne pro děti a dospělé.

Máme velkou radost, že se můžete těšit na všechny preventivní programy. Lékaři z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady všem návštěvníkům prohlédnou mateřská znaménka a pihy, specialisté z Ortoptiky Dr. Očka vyšetří dětem zrak a PROMEDICA PRAHA GROUP a.s. změří všem zájemcům cukr v krvi.

Celým odpolednem vás provedou moderátoři Vlasta Korec a Josef Melen.

Jak už jsme psali, účast nám slíbila už tradičně Monika Absolonová, taky Jan Bendig nebo Hynek Tomm. Ale máme velkou radost, že k nám dorazí i skvělý houslista Jaroslav Svěcený nebo Petra Černocká s manželem Jirkou Pracným, ale taky Sabina Křováková.

A děti se mohou těšit nejen na oblíbenou Sněhurku nebo klauna Ferdu, ale i malování obličejů a maminky na zasvěcení do správného líčení.

Oslovili jsme ještě další známé a oblíbené zpěváky a čekáme, zda si pro nás mohou udělat v tento velký den čas.

Všichni umělci přicházejí na nám. Míru, aby podpořili vážně nemocné děti a dokázali, že jim jejich osud není lhostejný. Samozřejmě všichni vystupují bez nároků na honorář. Za to jim patří velký dík.
Těšíme se na Vás v pondělí 18.9. ve 12:15 přijďte na nám. Míru v Praze.