Zprávy 2019

17.10.2019

Akce Krásou pomáháme dětem získala krásnou častku 162 395 Kč

Již po šesté se v Roudnici nad Labem sešly ve čtvrtek 10.10.2019 kadeřnice, vizážistky a kosmetičky, které návštěvníkům za symbolický poplatek 50 Kč nabízely své služby, aby bez nároku na jakýkoliv honorář podpořily vážně nemocné děti.

Byla tam skutečně neuvěřitelně přátelská atmosféra a všichni měli velkou radost s nesmírného zájmu lidí z Roudnice a okolí. Prostě tam bylo skoro k nehnutí.

Krásnou akci přišla podpořit řada umělců. Stejně jako loni nechyběl Martin Maxa, ale nově potěšili svým vystoupením Heidi Janků a taky Magdaléna Reifová a Petr Vacek.

Nechyběla módní přehlídka a taneční vystoupení.

  

Když organizátorky v noci sečetly výsledek, nevěřily vlastním očím. Za jeden jediný den se jim podařilo pro nemocné děti získat krásnou částku 162 395 Kč. Prostě nádhera!

Letos směřuje výtěžek této krásné akce do Nemocnice Královské Vinohrady v Praze na oddělení plastické chirurgie, kde specialisté operují miminkům například rozštěpy rtů. Za získané peníze o.p.s. Život dětem zaplatí rehabilitační lehátko Golem, 7 nočních stolků Eleganza k lůžkům malých pacientů a zůstane ještě na speciální operační sedadlo, které lékaři nezbytně potřebují.

Všem organizátorů, návštěvníkům, ale i Městskému úřadu Roudnice nad Labem patří velký dík.