Zprávy 2015

21.10.2015

Zapojte se do projektu Srdce dětem a pomozte tak ulehčit život vážně nemocným dětem

Představujeme Vám pokračování sbírkového projektu Srdce dětem, jehož hlavním partnerem je společnost Lidl. Každý týden vám na webu www.srdcedetem.cz ukážeme jedno vážné onemocnění dětí s příběhem. Příběhy dětí můžete sdílet každý den svým známým a kamarádům na facebooku a Tweetteru, vyjádříte tak svou podporu rodinám a společně upozorníme na děti, které naši pomoc potřebují.
srdcedetem-logo-web-mid

Nemocným dětem můžete následně pomoci při sbírce Srdce dětem, která probíhá v prodejnách společnosti Lidl od 16.11. do 29.11.. Stačí si zakoupit samolepku projektu za 30 korun.

 

Společnost Lidl již pět let s naší organizací spolupracuje na společném projektu sbírky Srdce dětem, která se organizuje vždy na konci roku ve všech prodejnách Lidl. Za tu dobu se podařilo zlepšit život více než 500 nemocným dětem.
HP-banner145x100lidl

Společnost Lidl již přispěla společně se svými zákazníky na vážně nemocné děti částkou 35 500 000 Kč. V loňském roce byla vybrána rekordní částka, která přesáhla 12,5 milionu korun a společnost Lidl tuto částku navýšila na 14 milionů Kč.

Děkujeme, všem laskavým lidem, kteří se do sbírky v letošním roce zapojí.