Zprávy 2014

4.9.2014

Zábavné odpoledne 17.9. od 13 hod. na nám. Míru v Praze 2

Srdečně vás zveme na Zábavné odpoledne pro děti i rodiče, které se koná ve středu 17.9. 2014 od 13:00 do 16:30 hodin na nám. Míru v Praze 2 u příležitosti zahájení podzimních Srdíčkových dnů.

Připravili jsme pro vás bohatý program, který zahájí Mažoretky Zlaté Prahy. Akci podporuje celá řada známých osobností, např. Bára Basiková, Petra Černocká, Monika Absolonová, Hana Křížková, Míša Dolinová, Diana Kalashová, Standa Hložek, Petr Ševčík, Pavel Trávníček s Monikou Fialkovou, Kamila Špráchalová, Veronika Jeníková, Otakar Brousek ml., Martin Zounar, Martin Písařík,  Jan Révai, Gábina Partyšová, Eva Decastelo.

Budete mít možnost se všemi umělci se ve fotostánku společnosti Canon vyfotit a odnést si domů fotografii s jejich podpisem. Na děti se těší klaun Ferda s  balónkovou show a nafukovacím hradem, chybět nebude ani malování dětských obličejů, pohádková Sněhurka a dětská soutěž v malování.

Navíc jsme pro vás připravili preventivní vyšetření zdarma. Dětem změří zrak speciálním přístrojem oftalmologové z dětského očního centra Kukátko a dospělým zkontrolují mateřská znaménka a pihy dermatologové z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Moderátor Zábavného odpoledne pro děti i dospělé Vlasta Korec vám představí také zcela novou kolekci magnetek se zvířátky, které si budete moci zakoupit přímo na místě nebo následný týden od studentů středních škol a učilišť v rámci Srdíčkových dnů v celé České republice.

Výtěžek sbírky je určen vážně nemocným dětem na zakoupení zdravotních přístrojů a zdravotnického materiálu, kompenzačních pomůcek, speciální výživy a podobně.

Těšíme se na vás 🙂

obr