Zprávy 2014

10.3.2014

933 267,90 Kč na pomoc dětem se spinální svalovou atrofií a dystrofií.

Děti se spinální svalovou atrofií a dystrofií obdržely díky benefičnímu galavečeru Srdce pro děti 2013 od počátku roku dary v celkové výši 933 267,90 Kč a obdarování dalších dětí pokračuje.  Pomoci dětem s tím závažným onemocněním se věnujeme již čtvrtým rokem a těší nás, že díky laskavým lidem a společnostem, které nám pomáhají, můžeme dětem se spinální svalovou atrofií a dystrofií a jejich rodičům, alespoň částečně usnadnit život.

K obdarovaným dětem patří například dvojčátka Šarlotka a Ester, kterým jsme zakoupili zdravotní kočárky a koupelnová lehátka v celkové výši 91 578,50 Kč. Dovolujeme si s vámi podělit o poděkování maminky a fotečky dvojčátek.

Poděkování rodičů holčiček: Chceme ze srdce poděkovat za zdravotní kočárky a lehátka, které jste pro naše holčičky poskytli. Ze srdce mnohokrát děkujeme maminka a tatínek od Šarlotky a Esterky Kleinových

 

Mezi další obdarované děti patří také Anežka, které jsme přispěli k zakoupení elektrického vozíčku částkou ve výši 23 391 Kč. Dovolujeme si s Vámi podělit také o poděkování od rodičů Anežky, které nás také velmi potěšilo:

Vážená nadace,
díky vám a všem hodným dárcům má Anežka zase o trochu veselejší život. Anežka má nový elektrický vozík s polohováním zad, sedu a zvedáním. To vše ji pomůže vydržet déle sedět ve vozíku. Ihned při první jízdě byla Anežka velmi šťastná. Poprvé v životě se ve svých třinácti letech dokázala podívat sama z okna. Pro nás všechny to byl dojemný zážitek. Mnohokrát děkujeme všem lidem, kteří nemyslí jen na sebe a pomáhají potřebným. Jsme vám všem velmi vděčni. Sztwiertniovi

obrobrobrobrobr