Zprávy 2015

6.12.2015

Zimní Srdíčkové dny startují již zítra

Zveme vás na tradiční celostátní veřejnou sbírku, naše zimní Srdíčkové dny. Uskuteční se 7. – 11. 12. 2015, seznam měst je zde shot.la/m5Z5N.

Prodejními předměty jsou tradiční plastová srdíčka za 20 Kč, přívěsky se srdíčkem za 35 Kč, přívěsky se žetonem k nákupnímu vozíčku za 35 Kč a dárkové balení kávy za 40 Kč, které se vám bude hodit jako milý dárek na Vánoce :o)

Výtěžek ze Srdíčkových dnů je určen na pomoc vážně nemocným dětem, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů. Potřebují především rehabilitační a zdravotní pomůcky, invalidní vozíčky, zdravotní kočárky, zdravotnický materiál, speciální výživu, rehabilitační pobyty a plno dalšího k usnadnění jejich nezbytné celodenní péče, kterou si jejich stav vyžaduje.

Na našich webových a facebookových stránkách pravidelně zveřejňujeme, kam putují finance ze Srdíčkových dnů.

Kromě potřebných a někdy přímo nezbytných pomůcek a dalšího vybavení dáváte rodinám těchto dětí i tolik potřebnou naději, sílu i víru v lepší budoucnost a pocit, že na svou nelehkou situaci nejsou sami. A o to také jde! Děkujeme všem, kdo mají srdíčko na správném místě a pomohou nám PROMĚNIT DĚTSKÉ SLZY V ÚSMĚV.

Děkujeme také všem školám a jejím studentům, které se do sbírky zapojují. Hluboce si vážíme každého, kdo obětuje svůj volný čas a energii ve prospěch vážně nemocných dětí, ke kterým osud nebyl příliš laskavý. Děkujeme!