Zprávy 2015

31.8.2015

Slavnostní zahájení Srdíčkových dnů

Podzimní Srdíčkové dny budou opět zahájeny Zábavným odpolednem pro děti a dospělé, které proběhne 16.9. na nám. Míru v Praze od 12:30 do 16:30 hod.

Těší se na Vás Monika Absolonová, Tereza Kostková, Michal David, Kateřina Brožová, Marek Ztracený, Hanka Křížková, Martin Písařík, Gábina Partyšová, Petr Ševčík, Michaela Dolinová, Pavel Vítek, Diana Kalashová, Otakar Brousek ml., Petra Černocká, Standa Hložek, Veronika Jeníková, Dalibor Janda, Míša Maurerová, jan Přeučil a Eva Hrušková, Barbora Mošnová, Monika a Pavel Trávníčkovi, Miloš Hora a Michal Hudeček a Mažoretky Praha.
Celým odpolednem vás provede Vlasta Korec.

Kromě zpěvu a zábavy na jevišti jsme pro Vás připravili také zdravotní, preventivní programy. Dermatologové z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Vám zdarma zkontrolují pihy a mateřská znaménka, speciální orgánový skener zjistí během jedné minuty kondici Vašich vnitřních orgánů a lékaři z dětského očního centra Kukátko zkontrolují zrak Vašim dětem.

Společnost Canon pro Vás zajistila fotografa, který Vás vyfotí s některým z oblíbených umělců a Vy získáte zdarma jako památku hezkou fotografii.

Na děti čeká malování na obličej, klaun Ferda, skákací hrad, balónky a soutěže.

Pro dospělé bude připraveno posezení s občerstvením – domácí koláče od studentů ze Středního odborného učiliště gastronomie, U Krbu, Praha 10 a káva z automatu Delicomat spolu s ledovou kávou a čokoládou B-drink. Výtěžek z prodeje koláčků a kávy bude věnován vážně nemocným dětem.

Vážně nemocné děti budete moci podpořit také nákupem našich sbírkových předmětů. Jedním z nich bude i náš nový přívěsek se žetonem do nákupního vozíku ve čtyřech barvách. Právě tyto přívěsky budou studenti z celé republiky prodávat v dalším týdnu od 21.9. do 25.9. v rámci Srdíčkových dnů, tradiční veřejné sbírky, kterou pořádáme již od roku 2000 na pomoc vážně nemocným dětem.

srdicka-herci210x297-201509-NAHLED