Zprávy 2017

18.12.2017

NEMOCNÝM DĚTEM POMŮŽE DÍKY SBÍRCE SRDCE D2TEM v PRODEJNÁCH LIDL REKORDNÍ ČÁSTKA 25 milionů korun

Sbírka Srdce dětem, která probíhala v listopadu ve všech prodejnách Lidl přinesla rekordních 25 milionů korun. Vybrané finanční prostředky obdrží rodiny s vážně nemocnými dětmi po celé republice.
samolepka-lidl-spolecne-detem

Sbírka Srdce dětem, na které již 7 let spolupracujeme se společností Lidl probíhala ve všech prodejnách Lidl od 6. do 19. listopadu. Zákazníci se mohli do sbírky v prodejnách Lidl zapojit zakoupením samolepky ve tvaru srdce s logem projektu v hodnotě 30 korun. Tu mohli nalepit na tabla ve výlohách prodejen a své srdce tak symbolicky věnovat dětem. Lidé, kteří si nemohli zakoupit samolepku projektu přímo v prodejnách, měli novou možnost, jak nemocným dětem pomoci – mohli si koupit virtuální samolepku projektu také online pomocí své platební karty.

„Je téměř neuvěřitelné, že se podařilo překonat loňských 21 milionů korun. Rekordní příspěvky zákazníků společnosti Lidl jsou pro nás důkazem toho, že má sbírka Srdce dětem jejich důvěru a to nás nesmírně těší. Z celého srdce děkujeme vedení společnosti a všem jejím laskavým zákazníkům a vřelým zaměstnancům za realizaci sbírky v jednotlivých prodejnách.“

Výtěžek sbírky pomůže dětem se spinální svalovou atrofií a dystrofií, dětskou mozkovou obrnou, cystickou fibrózou, mukopolysacharidózou, autismem, nemocí motýlích křídel, dětem s kombinovaným a onkologickým onemocněním. Získané finanční prostředky použijeme na úhradu jejich léčby, zdravotních a kompenzačních pomůcek, přístrojů a dalšího potřebného k jejich uzdravení a také ke zlepšení kvality života těchto dětí. Za předchozích šest ročníků sbírky Srdce dětem se vybralo 76 500 000 Kč s letošní sedmým rekordním ročníkem sbírka činí neuvěřitelnou částku 101 500 000 Kč.

Velmi nás těší a máme obrovskou radost kolik hodných a milých lidí, si každoročně v předvánočním období v prodejnách Lidl samolepku za 30 Kč zakoupí. Je to opravdu úžasné, když lidé spojí svá srdce pro dobro druhých.

Všem laskavým lidem, kteří se do sbírky zapojili ještě jednou srdečně děkujeme a přejeme mnoho krásných chvil v příjemné atmosféře Vánoc, ať se Vám v novém roce splní všechny Vaše přání a sny a prožíváte celý rok pod šťastnou hvězdou, plný lásky, štěstí, radostných okamžiků, pohody a především v plném zdraví.