Zprávy 2015

12.3.2015

Jarní Srdíčkové dny začínají 16.března,

Ve dnech 16. –20. března 2015 pořádáme naši tradiční celorepublikovou sbírku Jarní Srdíčkové dny.

Studenti středních škol a učilišť budou veřejnosti nabízet sbírkové předměty. Tentokrát zcela nové náramky za 30 Kč, které symbolizují  lásku a štěstí a také zdraví a radost. Nebudou chybět ani oblíbená srdíčka za 20 Kč.
Navíc zakoupením náramků nebo srdíček  potěšíte své blízké darováním symbolické lásky, štěstí, zdraví a radosti, kterou všichni tak potřebujeme.

Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch těžce handicapovaných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na hrazení příspěvků na zakoupení invalidních vozíčků, rehabilitačních a kompenzačních pomůcek – zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, dále na úhradu obvazového materiálu, speciální výživy, ozdravných pobytů apod. … Současně pomáháme i  dětským stacionářům a dalším zařízením, která pečují o nemocné děti.

Srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků – studentů předměty zakoupí.

Od roku 2000, kdy byla naše o.p.s. Život dětem založena, jsme díky laskavým a hodným dárcům  obdarovali stovky vážně nemocných dětí po celé České republice v celkové výši 146 338 338 Kč.

srdicka148x210_201203