Zprávy 2019

16.7.2019

Dva mladí organizátoři nádherné sportovní akce vás zvou do Kolína

Kolín Beach Soccer, 3.-4. 8. 2019, Karlovo náměstí, Kolín

Akci jsme se rozhodli uspořádat, protože žijeme šťastný život. Můžeme poznávat okolí, zajímavé lidi, nechávat se inspirovat, vracet se domů a dělit se o všechny zážitky. Přesně takto vzniknul i nápad sportovně kulturní akce Kolín Beach Soccer. Jen tentokrát se nevrátíme domů, ale přímo na Karlovo náměstí, kde bude mít příležitost každý sportovec, či fanoušek sdílet svoje pocity a energii.

Rádi bychom rok co rok připravovali uprostřed prázdnin podívanou, která bude v kontrastu historického centra města a atraktivních plážových sportu oblíbená pro všechny věkové kategorie.

Tento rok jsme si připravili turnaj pro 16 týmů z blízkého okolí, kteří si zahrají o poháry, ale i zajímavý zájezd do ciziny na fotbalový zápas jedné z evropských lig. Dvoudenní turnaj přinese hodně zápasů a ještě více gólů. S podporou asociace plážové kopané postavíme hřiště oficiálních rozměrů, které po odehrání všech zápasů jistě obsadí všechny děti a stane se největším pískovištěm široko daleko. Díky výborné partnerské spolupráci budeme mít možnost vidět v sobotu v 17:30 zápas hokejistů bez bruslí a helem, kteří určitě ukáží svým fanynkám pěkné letní sestřihy. Následovat bude přátelský zápas výběru České reprezentace proti prozatím utajovanému soupeři. Tady už budou všichni jistě fandit jako jeden muž.

Dětské atrakce budou mít zelenou na druhé půlce náměstí a ti nejmenší i větší se můžou těšit na řádně posílený tým malování na obličej, horolezeckou stěnu, skákací hrad, trampolínu a pro soutěživé bude připravena fotbalová klec. Všechny atrakce budou přístupné v sobotu v průběhu celého dne.

Celá akce neoficiálně odstartuje již v pátek 2.8. podvečer, kdy bude hřiště přístupné veřejnosti. Doprovázet je bude pohodový doprovodný program v podobě menšího koncertu, nebo zábavné stand-up commedy show. V sobotu startuje od rána skupinová fáze turnaje a zároveň mnoho atrakcí, včetně bohatého výběru občerstvení.

V průběhu celé akce se budeme snažit sdílet naše štěstí s o.p.s. Život dětem, díky které budeme moci podpořit veřejnou sbírkou našeho kamaráda Lukáše, kterého nemoc upoutala na invalidní vozík a dopřát mu něco, co si přeje nebo potřebuje, aby byl ještě více veselý než je doteď. Večer završíme analýzami u elektronické tužky s doprovodem melodické místní kapely.

Zakončení turnaje spojené se zahájením „velkého letního úklidu“ je naplánované na neděli v 16:00. Těšíme se na tuto výjimečnou společenskou událost v srdci našeho města a tímto zveme všechny, aby se přišli podívat a prověřit, že o této akci platí „větší než byste čekali“.