Zprávy 2018

30.7.2018

David Dominigue Dvořák pěšky na pouť do Santiaga de Compostella

V sobotu 28.7. vyrazil z Kutné Hory David Dominigue Dvořák pěšky na pouť do Santiaga de Compostella. Během dne a přes noc dorazil pěšky do Prahy, kde se jako ministrant zůčastnil v Chrámu svatého Víta nedělní mše a potom přijal v kapli sv. Václava požehnání své pouti a také požehnání nemocným dětem, pro které tuto pouť podniká.

  

V Chrámu sv. Víta byla i jedna z nich se svou rodinou, Karolínka, která po vážné autonehodě zůstala na vozíku. Tehdy jí byly tři roky. Holčička za podpory rodiny a o.p.s. Život dětem již několik let intenzivně rehabilituje a všichni společně věříme, že jednou bude tato houževnatá holčička zcela samostatná. I to je prosba, kterou Dominigue do Santiaga přinese.

Z jeho pouti budeme pravidelně přinášet informace  i s fotografiemi a věříme, že ti, kterým je Dominiguova cesta sympatická a sami ji podniknout nemohou, přispějí na transparentní účet  1117771700/5500 pod variabilním symbolem 5252 libovolnou částku, která Karolínce a dalším nemocným dětem umožní další, tolik potřebné rehabilitace, které bohužel zdravotní pojišťovny  nehradí.

Více na https://www.facebook.com/buencaminodetem/