Zprávy 2008

3.12.2008

Občanské sdružení Život dětem obdarovalo od počátku měsíce září do konce listopadu tohoto roku 20 handicapovaných dětí potřebnými pomůckami v celkové výši 485.366,- Kč.

Občanské sdružení Život dětem pomáhá také jednotlivým žadatelům. Od počátku měsíce září do konce listopadu 2008 sdružení obdarovalo celkem 20 handicapovaných dětí nejrůznějšími pomůckami v celkové výši 485 366,- Kč. Daniel Babůněk z města Vladislav obdržel tříkolku LOPED, Eliška Žádníková z Tišnova získala vozík Kozlík, Petruška Dvořáková z Prahy 9 dostala sportovní kočárek, Michalka Chytrá z Prahy 5 získala rehabilitační kočárek, Alžbětka Matušková z Říčan u Prahy obdržela autosedačku, Péťa a Martínek Kudrnovský ze Zelenče dostali komponenty k řečovému procesoru, Dagmar Lechnýřová z Plzně, Jana Reisieegelová a Honzík Hurný dostali notebook, Martin a Markétka Šrůtkovi z Hodonína mají dvě trojkolky LOPED,

 

Davídek Malý z Prahy 5 má autosedačku, Lukášek Padevět ze Všenor má invalidní vozíček, Martinka Kotenová z Dobříše má řečový procesor, Šimonek Chodura z Jakubčovic nad Odrou získal rehabilitační kočárek, Lukáš Samko z Prahy 9 obdržel také rehabilitační kočárek, Mareček Forster z Nové Vsi obdržel sedačku k rehabilitačnímu kočárku a Patriček Tylš z Úpice získal zdravotní kočárek.

Těmto dětem občanské sdružení Život dětem pomohlo díky srdečné České nadaci 2000, krásnému projektu Srdce pro děti a tradičním každoročním Srdíčkovým dnům.

obrobrobrobrobr