Zprávy 2014

6.6.2014

Hudební festival v Riegrových sadech pomohl vážně nemocným dětem částkou ve výši 8 574 Kč

Srdečně děkujeme všem úžasným lidem, kteří přišli v sobotu 31.5. do Riegrových sadů na 3. ročník festivalu „Riegráče 2014“. Bylo krásné počasí, spousty výborné muziky a skvělá atmosféra. Ze vstupného se vybrala na pomoc dětem částka 7464,- Kč, kterou do rukou naší předsedkyně správní rady Anny Strnadové předala místostarostka Prahy 2 Jana Duchková společně s pořadatelem Karlem Vavřínkem. Návštěvníci si mohli u našeho stánku zakoupit také drobné sbírkové předměty, kterými přispěli částkou ve výši 1 110 Kč. Tento úžasný festival tak vážně nemocné děti podpořil částkou ve výši 8 574 Kč, kterou jsme věnovali na pomoc malému Honzíkovi Dvořáčkovi, který trpí spinální muskulární atrofií a to konkrétně jako příspěvek ke speciálnímu zdravotnímu kočárku Stingray, ze kterého se bude Honzík se svou maminkou zanedlouho těšit.

 

 

Srdečně děkujeme všem laskavým lidem, skvělým kapelám a samozřejmě panu Karlu Vavřínkovi – pořadateli festivalu, který se rozhodl část výtěžku věnovat naší o.p.s. Život dětem.

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr