Zprávy 2014

18.3.2014

24. – 28. března probíhají Jarní Srdíčkové dny

Prodejními sbírkovými předměty jsou NOVÉ reflexní čtyřlístky pro štěstí za 35 Kč a tradiční srdíčka za 20 Kč. Výtěžek sbírky bude použit na pomoc dětem se závažnými onemocněními, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů.

Jarní Srdíčkové dny jsou tradičním sbírkovým projektem naší o.p.s. Život dětem, do kterého se i v letošním roce zapojuje celá řada laskavých studentů středních škol za podpory svých profesorů a učitelé po celé naší republice.

Budeme velice rádi, pokud se do Srdíčkových dnů také zapojíte a zakoupíte si od milých studentů na ulicích čtyřlístek pro štěstí nebo naše tradiční plastové srdíčko v různých barvách. Pomůžete tak vážně nemocným dětem, které na pomoc se svými rodiči čekají.

Studenty poznáte podle látkových kasiček, na kterých je vyobrazeno logo naší o.p.s. Život dětem – usměvavé sluníčko a dále podle PE tašek taktéž s naším logem, ve kterých studenti nosí sbírkové předměty k prodeji. Studenti mají dále visačky se svým jménem a kontakty na školu a současné sbírkové povolení a letáčky s informacemi ke sbírce.

 

Více o sbírkových předmětech:

Čtyřlístek jsme zvolili jako nový sbírkový předmět záměrně, protože si z celého srdce přejeme, aby přinesl to pověstné štěstí každému, kdo si ho zakoupí a samozřejmě všem nemocným dětem, pro které je výtěžek určený. U plastového srdíčka, které nás prováží již po dobu 14ti let je to obdobné. Srdíčko je symbolem života a lásky a přináší všem našim laskavým a milým dárcům krásný nadcházející život plný lásky, radosti a dobrý pocit z pomoci.

Srdečně děkujeme všem laskavým lidem, kteří se do sbírky zapojí.

obrobr