Zprávy 2013

22.11.2013

Nové album Srdci blíž je slavnostně a s láskou k pomoci dětem pokřtěné

Jsme nesmírně šťastní, nové album „Srdci blíž“ s vánočními písněmi a koledami, které jsme vydali na pomoc vážně nemocným dětem je slavnostně pokřtěné.

Křest proběhl v Hotelu Hilton Clou9 Sky Bar&Lounge za velmi krásné a příjemné atmosféry, kterou po celý večer vytvářeli úžasně naladění zpěváci a muzikanti, hosté a novináři. Všem těmto lidem, kteří mají srdíčko na správném místě, patří srdečné poděkování.

Album „Srdci blíž“ pokřtila velmi nadaná mlaďounká zpěvačka Dianka Kalashová, která s námi dlouhodobě spolupracuje, společně s předsedkyní správní rady o.p.s. Život dětem Annou Strnadovou, ředitelkou Mariou Křepelkovou a samozřejmě zpěváky a muzikanty, kteří pro album vánoční písně od srdce a s láskou nazpívali.

Součástí křtu byla živá vystoupení slavných českých zpěváků. V záři reflektorů Cloud9 vystoupili: Petr Kolář, Vilém Čok, Petra Janů, Miloš Dodo Doležal, Lešek Semelka, Tomáš Hajíček – Krucipϋsk, Eddie Stoilow, Diana Kalashová, Jana Kratochvílová a Jiří Hrubeš, Booters a Adolf Vitáček.

Všechna vystoupení byla úchvatná a plná neuvěřitelně pozitivní energie, která doslova čišela ze všech zpěváků.

Na křtu nechyběla ani "vesmírná" Jana Kratochvílová, která nejenže na křtu zazpívala a předvedla neskutečnou show, ale také přinesla "dobrou energii". "Chtěla jsem, aby na všechny lidi tady zapůsobila pozitivní dobrá energie. Pozitivní myšlení je totiž strašně důležité. Proto vysílám pozitivní energii do vesmíru každý den, aby se vrátila sem k nám," prozradila zpěvačka.

Celým večerem provázel velmi pohotový a vtipný Tomáš Kraus, který profesionálním a srdečným moderováním dotvářel velmi krásnou atmosféru celého večera, která se nesla v duchu srdečních záležitostí.

Do pomoci dětem se mohli zapojit hosté i přímo na večeru a to nejen zakoupením nového alba, ale také pitím speciálně připravených drinků nebo zapojením do tomboly, kdy veškerý výtěžek putoval pro nemocné děti.

K pomoci se připojil i Hotel Hilton, který na pomoc dětem předal krásnou částku ve výši 52 000 korun.

Více o albu „Srdci blíž“

Nové album obsahuje celkem 15 krásných vánočních písní a koled, které nazpívali a nahráli na pomoc vážně nemocným dětem: Bára Basiková s Michalem Pavlíčkem, Petr Kolář, Václav Noid Bárta, Kamil Střihavka, Vilém Čok, Petra Janů, Lešek Semelka, Tomáš Hájíček – Krucipüsk, Jana Kratochvílová a Jiří Hrubeš, Miloš Dodo Doležal, Eddie Stoilow, Booters, Josef Melen, Diana Kalashova a Petr Hošek s Adolfem Vitáčkem.

Nové album „Srdci blíž“, které bylo vydáno v nákladu 150 000 ks, je velikým dárkem pro vážně nemocné a postižené děti, ke kterým, díky laskavosti lidí, kteří si album v hodnotě 50 korun zakoupí, putuje společně s krásnou hudbou i celá řada potřebných léků, přístrojů, zdravotních pomůcek a služeb.

Album je možné zakoupit od 22.11. na e-shopu o.p.s. Život dětem www.zivotdetem.cz , dále od 26.11. na 200 pobočkách České pošty, od 2 do 6.12.  od laskavých studentů středních škol v rámci  celorepublikového sbírkového projektu tzv. Srdíčkových dnů“, které naše o.p.s. Život dětem v uvedeném termínu pořádá a na dalších prodejních místech, především v knihkupectvích, o kterých vás budeme podrobně informovat na našich webových stránkách www.zivotdetem.cz  a facebooku.

Vydání alba „Srdci blíž“ je pro nás zcela novou a krásnou zkušeností. Tento projekt vzešel ze spontánní myšlenky a je neuvěřitelné, že se našel tak velký počet laskavých lidí se srdíčkem na správném místě, kteří se rozhodli počáteční myšlenku rozvinout a projekt podpořit. Ať se jedná o úžasné zpěváky a muzikanty, kteří s radostí a láskou připravili zcela nové nahrávky nebo přezpívali lidové koledy tak i celý realizační tým s obrovskou podporou pana Miloše Dodo Doležala. Všichni odvedli velký kus práce a je úžasné, že se album na pomoc vážně nemocným dětem podařilo během dvou měsíců vydat.

Na každém dni je něco krásného. Jen je potřeba to najít. Věříme, že společně s námi a albem „Srdci blíž“ se vám to podaří.

 

S přáním krásného poslechu, pohádkových Vánoc a nekonečného množství lásky, radosti ze života a především zdraví, které je opravdu vzácné.

Život dětem

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr