Zprávy 2013

12.9.2013

Máme pro vás super program na neděli! Akce pro děti a spousta známých osobností!

V neděli 15.září 2013 od 13 do 16 hodin na nám. Republiky v Praze pořádáme Srdíčkový den pro děti, veselé odpoledne plné písniček, her a soutěží. Tím zahájíme tradiční podzimní celorepublikovou sbírku Srdíčkové dny, které se budou konat od 16. do 20. 9. 2013. Na nedělní odpoledne je připraven bohatý program s Michaelou Dolinovou, Zorou Jandovou, Petrem Vackem, Dádou Patrasovou, návštěvníci se seznámí s Rádiem Junior a rozesměje je například klaun Ferda. Celý pořad zahájí Mažoretky Zlaté Prahy.

Známé osobnosti jako např. Simona Stašová, Tereza Kostková, Dana Syslová, Petr Ševčík, Veronika Jeníková, Kamila Špráchalová, Miroslava Pleštilová, Vladimír Trojan, Igor Bareš, Vilém Udatný, David Novotný a mnoho dalších všem návštěvníkům namalují barvami na tělo srdíčka, symbol lásky a porozumění. Známý karikaturista Štěpán Mareš vytvoří karikatury přítomných známých tváří a vyhodnotí dětskou malířskou soutěž o nejveselejší sluníčko. Příjemným nedělním odpolednem bude provázet moderátor Vlasta Korec.

Představíme zcela novou kolekci oblíbených magnetek se zvířátky za 30 Kč, které pak budou dobrovolníci v následujícím týdnu prodávat při Srdíčkových dnech spolu s barevnými plastovými srdíčky za 20 Kč. Jejich zakoupením lidé pomohou zlepšit život těžce nemocným dětem a umožní zakoupení invalidních vozíčků, různých rehabilitačních a kompenzačních pomůcek nebo např. speciální výživy.

Zveme všechny, malé i velké, na veselé nedělní odpoledne dne 15. 9. 2013 na nám. Republiky a rdečně děkujeme všem laskavým lidem, kteří Srdíčkové dny podpoří a zapojí se do pomoci vážně nemocným dětem.

obr