Zprávy 2013

1.8.2013

Lucinka má nový zdravotní kočárek

Lucinka je skoro dvouletá holčička, která to nemá v životě jednoduché. Je z dvojčátek, narodila se v 37. týdnu těhotenství císařským řezem. Porod byl velmi akutní, protože Lucinka již nějakou dobu nedýchala. Ihned po porodu ji 40 minut resuscitovali. Druhý den po porodu ji otekl mozeček a museli jí ho operovat. Selhávali jí ledviny i plíce …… Následně byla Lucince diagnostikována těžká psychomotorická retardace, dětská mozková obrna, epilepsie…….. Lucinka nesedí, nestojí, nechodí a je odkázána na 24. hodinou péči své maminky.

Velmi nás těší, že jsme mohli díky laskavým dárcům Lucince a její mamince alespoň částečně pomoci a doplatit pro ni zdravotní kočárek částkou ve výši 22 424 Kč.
Lucince i její mamince přejeme mnoho sil a vše jen dobré do dalšího života.

 

 

Poděkování maminky:

Dobrý den,
rádi bychom Vám moc poděkovali za doplacení speciálního kočárku pro naši dceru Lucinku. Lucinka je moc šikovná a pomalu dělá další pokroky. Začala se přetáčet na obě strany, plazit po zemi. Sice při tom zapojuje jen ručičky, ale všichni věříme, že časem se připojí i nožičky. Každý den cvičíme Vojtovu metodu a Bobath koncept, tak je Lucinka s maminkou v jednom kole. Když docvičíme, přijde za ní Adélka (její dvojče) udělá ji malá malá a je po brekuJ Přikládáme i pár fotek, aby jste viděli, jak je Lucinka usměvavá holčička:) Hlavní pro nás je, že se pořád snaží jít dál a nevzdává to…

Ještě jednou moc děkujeme

Švecovi

obrobrobrobr