Zprávy 2013

26.3.2013

Kubík se těší z nového elektrického vozíčku

Kubík je devítiletý chlapec, který od narození trpí Duchennovou svalovou dystrofií. Máme obrovskou radost, že jsme mu mohli díky AWD Nadaci pomoc dětem, která ja naším dlouholetým laskavým dárcem pomoci a zakoupit mu elektrický vozíček v hodnotě 138.780 Kč. Kubík má z vozíčku velikou radost a spokojeně jezdí na vozíčku venku. Dovolte, abychom  vám prezentovali poděkování jeho maminky, které nás zahřálo u srdíčka.

 

Dobrý den paní ředitelko,

moc by jsme Vám chtěli s Kubíkem, který trpí svalovou dystrofií poděkovat, že jste nám pořídili s pomocí  vašeho dárce elektrický vozíček v hodnotě 140 tisíc. Syn Jakub má z vozíčku velikou radost a už spokojeně jezdí na vozíku ven a je moc rád,že nepotřebuje mojí pomoc a nemusí čekat než ho někam dovezu sama a je schopný se pohybovat bez mojí pomoci.

Vozíček už jsme vyzkoušeli a Kuba je moc spokojený, zatím se s ním učí venku jezdit.
Moc se těšíme na jaro, až s vozíkem vyrazíme do Zoo kde  bude Kuba zdolávat všechny kopce sám a vyjede tak samostatně. Já elektrický vozíček také moc ocením, jelikož mám operovaná záda,takže nebudu muset tlačit do kopce mechanický vozík a nebudu muset mít bolesti a půjdu vedle Kubíka.

Jste úžasní, když jsem Vaší nadaci prvně oslovila a psala Vám dopis měla jsem strach jestli uspěji,ale když jste se mi ozvali, měla jsem obrovskou radost a byla jsem šťastná,že jsem se na Vás obrátilaa že existuje někdo tak skvělý jako jste Vy, že dokážete pomáhat dětem s různým onemocněním a že  splníte synovi přání, které by bez Vaší pomoci a pomoci Vašich sponzorů nemohlo být nikdy uskutečněné.

S takovým zájmem a chutí pomoci dětem a maminkám nebo rodinám si Vás moc vážím a moc obdivuji co  jste pro nás udělali, jste pro mě v srdci radostí a pomocí za kterou Vám patří obrovské Děkuji.

Mockrát Vám děkujeme za vstřícnost a zájem pomoci a že nás podporujete.
Lucie a Jakub Skalský

Zasílám Vám také fotky Kubíčka na vozíčku venku.

obrobrobr