Zprávy 2013

26.2.2013

Obdarovali jsme 111 vážně nemocných dětí od počátku roku 2013 v celkové výši téměř 2.500.000 korun.

Díky výjimečnému a kouzelnému benefičnímu galavečeru Srdce pro děti, který se konal 16.12.2012 v přímém přenosu na TV Prima z prostor Obecního domu jsme mohli od počátku tohoto roku obdarovat prvních 111 vážně nemocných dětí s dětskou mozkovou obrnou, autismem a se středním a těžkým kombinovaným postižením. Obdarované děti čekají ozdravné a léčebné pobyty, dalším dětem pomáhají nejrůznější zdravotní a kompenzační pomůcky, které jim usnadňují život.

Prozatím dochází k obdarovaní dětí z finančních prostředků od laskavé společnosti Lidl, která v rámci benefičního galavečera vážně nemocným dětem poskytla krásnu částku ve výši 6 miliónů korun.  Jakmile bude tato částka vyčerpána budou obdarovány děti z výtěžku od dalších renomovaných společností a laskavé veřejnosti, která v rámci přímého přenosu přispívala formou dárcovské sms a prostřednictvím živého call centra.

 

 

Jsme moc a moc šťastní, že jsou v naší malé České zemi tak srdeční a laskaví lidé, kterým není lhostejný osud druhých a díky kterým můžeme rodinám a dětem s těžkými onemocněními s radostí a láskou pomáhat.

Přesto všechno je našim největším přáním, aby se všechny další děti rodily jen z veliké lásky a zcela zdravé!

obrobrobrobrobrobrobrobr