Zprávy 2012

26.11.2012

Bnefiční galavečer Srdce pro děti v neděli 16.12. od 20hod. na Prima family

Nenechte si ujít večer plný oslnivých hvězd. Večer, který je věnován vážně nemocným dětem.

Originální benefiční projekt Srdce pro děti, navazující na předchozí úspěšné ročníky, podpoří svým vystoupením:

Karel Gott, Petr Kolář, Marie Rottrová, Miroslav Žbirka, Ewa Farna, Josef Vojtek, Jitka Zelenková, Gabriela Gunčíková, Hana Zagorová, Tereza Černochová, Dianka Kalashova, Kateřina Marie Tichá a další umělci.

Moderuje Libor Bouček.

V call centru se na vás v přímém přenosu těší velmi oblíbené tváře Prima family Tereza Kostková, David Matásek, Taťjana Medvecká, Oldřich Navrátil, Marika Procházková, Olga Lounová, Jitka Ježková, Radka Stupková, Jitka Sedláčková, Martina Gavriely, Igor Chmela, Vavřinec Hradílek, ale i další umělci, zpěváci a významné osobnosti.

Výtěžek benefičního galavečera Srdce pro děti je určen na pomoc vážně nemocným dětem, které onemocněly mukopolysacharidózou, EB – „nemocí motýlích křídel“, svalovou atrofií a dystrofií, autismem, dětskou mozkovou obrnou, celiakií, onkologickým a kombinovaným onemocněním.

 

V předtočených vstupech se budete moci seznámit s příběhy jednotlivých dětí, které trpí uvedenými onemocněními a které budou tento večer symbolizovat všechny takto vážně postižené děti v naší republice.

obr