Zprávy 2012

28.2.2012

Benefiční galavečer Srdce pro děti pomohl také Marcelce

Marcelka je jedenáctiletá holčička nemocná dětskou mozkovou obrnou, je nechodící a ovládá pouze omezeně jednu ruku. Marcelka se narodila předčasně jako dvojče, její bráška má také, naštěstí, lehčí formu mozkové obrny. Pro holčičku jsme nakoupili polohovací elektrické lůžko v hodnotě 21.350,- Kč a na zakoupení  tříkolky Loped, kterou si tak moc přála jsme doplatili částku ve výš 14.430,- Kč. Vzhledem k tomu, že je Marcelka po těžké operaci, polohovací lůžko je pro ni, ale také maminku obrovskou pomocí. Tříkolku si vyzkoušela krátce před termínem operace a už se moc těší, až bude moci na tříkolce optovně jezdit :).

 

 

Poděkování maminky za třílkolku:

Vážená paní Strnadová,

chci Vám a nadaci Život dětem mockrát co nejsrdečněji poděkovat za dcerku Marcelku za finanční pomoc při koupi tříkolky Loped.
Marcelce tříkolka velmi pomáhá.
Nyní je dcerka sice na půl zasádrovaná po těžké ortopedické operaci. Po sundání sáder jí pomůže v rehabilitaci a rozhýbání kyčle.
V běžném životě je to vlastně jediný možný prostředek, který jí umožní  vlastní pohyb. Těžké postižení pohybového aparátu jí nedovolí ani obsluhu mechanického vozíku.
Velmi si vážíme Vaší pomoci,která nám usnadní naši snahu udělat Marcelce  takový život ,aby ji alespoň trochu těšil .
Ještě jednou Vám moc  za dcerku a celou naši rodinu děkuji .

Se srdečným pozdravem   Zuzana Čermáková

obrobr