Zprávy 2011

29.3.2011

Sárinka má díky čtenářům a laskavým dárcům deníku Blesk nový kočárek

Občanské sdružení Život dětem přispělo společně s deníkem Blesk sedmileté Sárince Prachové částkou ve výši 28 630,- Kč na zakoupení zdravotního kočárku.

Sárinka se narodila jako naprosto zdravá holčička, ale v šesti měsících se její vývoj najednou zastavil. Dnes nechodí, nemluví a je na úrovni půlročního kojence. Protože holčička každý den s maminkou jezdí na procházky nebo po úřadech a lékařích, je pro ni nový kočárek obrovskou pomocí. Dovolte, abychom se s vámi podělili o krásné poděkovaní a radost maminky i Sárinky.

 

Vážené občanské sdružení,

tímto bych Vašemu sdružení a Vašim dárcům z celého srdce poděkovala za nejen finanční pomoc pro moji dceru Sárinku k zakoupení nového a mé dceři vyhovujícího zdravotního kočárku TOM 5 Street, ale za milé, vstřícné a rychlé jednání. Vaše sdružení dokazuje nejen slovy, ale činy, že je tu pro „životy dětem“. Nebýt Vaší pomoci do dnešního dne by má dcera Sára musela jezdit ve svém starém a již pro ni nevyhovujícím kočárku. Ještě jednou moc děkuji i za dceru Sáru, která svůj dík vyjadřuje svým šťastným a spokojeným úsměvem.

S Pozdravem

Stanislava Prachová

obrobrobr