Zprávy 2011

15.3.2011

Dětské oddělení Nemocnice Cheb obdrželo zdravotnickou techniku v hodnotě 110.167,- Kč

Občanské sdružení Život dětem darovalo dětskému oddělení Nemocnice Cheb resuscitátor NEOPUFF, 5ks infúzních stojanů, vyšetřovací lehátko a přebalovací pulty v celkové hodnotě 110. 167,- Kč.

Dary byly zakoupeny z výtěžku nedávného benefičního koncertu Magická noc – Srdce pro děti, který se uskutečnil na podporu projektu SRDCE PRO DĚTI o.s. Život dětem a deníku Blesk 15.12.2010 v Tesla aréně v Praze a v přímém přenosu na TV Prima. Zdravotní techniku, lůžko a přebalovací pulty uhradila přímo POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA, a.s., která benefiční koncert podpořila právě finančním darem na pomoc dětskému oddělení Nemocnice Cheb.

Resuscitátor a další zdravotnické vybavení bylo slavnostně předáno za velmi příjemné a milé atmosféry 15.3. přímo v prostorách dětského oddělení Nemocnice Cheb. Slavnostního předání se zúčastnil primář dětského oddělení MUDr. Ondřej Čapek, generální ředitel Pojišťovny CARDIF PRO VITA, a.s. Ing. Zdeněk Jaroš, skupina Turbo, která byla patronem dětského oddělení v rámci benefičního projektu Magická noc – Srdce pro děti, za o.s. Život dětem Anna Strnadová – ředitelka a paní Zdenka Hollerová a samozřejmě milé zdravotní sestřičky a novináři.

 

Pan primář Čapek byl dokonalým průvodcem celého předání a velmi ochotně všechny zúčastněné seznámil s chodem dětského oddělení. Dále projevil velmi srdečné poděkování za pomoc o.s. Život dětem a Pojišťovně Cardif pro Vita, a.s., která kromě darované techniky děti na lůžkovém oddělení potěšila krásnými dárky. Pan primář neopoměl poděkovat členům skupiny Turbo, kteří se velmi ochotně přijeli na děti a zakoupenou techniku podívat. Pan primář a sestřičky uvitali další pomoc, kterou dětské oddělení z výtěžku Magické noci – Srdce pro děti obdrží. Přímo se jedná o částku 100. 000,- Kč, která bude využita na rekonstrukci herny pro děti.

Celková pomoc bude činit částku ve výši 210 167,- Kč.

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobr