Zprávy 2010

26.12.2010

Magická noc – Srdce pro děti pomohla nemocným dětem krásnou částkou ve výši 5.460.867,- Kč

Netradiční benefiční show MAGICKÁ NOC – SRDCE PRO DĚTI, kterou pořádalo o.s. Život dětem s deníkem Blesk 15.12. od 20.00 hod. v Tesla aréně a v přímém přenosu na TV Prima na podporu projektu SRDCE PRO DĚTI, přinesla nemocným dětem 5.460.867 korun.

Diváci vstoupili do TESLA ARÉNY tak, jak ji neznají! Díky technickým zázrakům dnešní doby se v aréně cítili jako v ledové říši a měli možnost prožít magické kouzlo Vánoc, které mají v předvánočním čase všichni tak rádi.

Diváci prožili krásný večer plný úžasných laserových a pyro efektů, mezi kterými je na ledové ploše pobavili přední umělci české hudební scény: Karel Gott, Petr Hapka, Leona Machálková, Petr Kolář, Ewa Farna, Petr Bende, Mista, Philip Maxx, Turbo a Libuše Vojtková, Mighty Shake, JAD Dance Company, Pyroterra a 5angels. Celým večerem diváky v aréně a u obrazovek TV Prima provázel Petr Vondráček.

Po celou dobu show diváci pomáhali nemocným dětem ve 14ti nemocnicích v České republice zasíláním dárcovské sms v ceně 30 Kč a současně prostřednictvím soutěžní sms v ceně 69 Kč.

 

Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří Magickou noc Srdce pro děti podpořili. Současně Vás bude průběžně informovat, jaké přístroje vybraným nemocnicím zakoupí.
Další podrobnější informace a hezká videa z Magické noci naleznete na Facebooku o.s. Život dětem http://www.facebook.com/www.zivotdetem.cz?v=wall

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr