Zprávy 2010

30.10.2010

Rozsviťte s námi Prahu! Každý má svou žárovku!

Už počtvrté startuje unikátní charitativní projekt radia City! Každý z vás se může stát sponzorem žárovky na pražském vánočním stromě a pomoci tentokrát Klinice dětského a dorostového oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze 2 k nákupu speciálního ošetřovatelského lůžka na záchranu dětských životů.

 

Radio City pro vás připravilo unikátní předvánoční projekt. Vypůjčilo si vánoční strom, a tak s ním také letos můžete rozsvítit Prahu. Sponzorem jedné nebo klidně stovky z jeho žárovek se může stát každý z vás. Tím, že se stanete sponzorem žárovky na pražském stromě, zároveň pomůžete spolu s občanským sdružením Život dětem na místě, kde jde bohužel často doslova o život.

Rádio City by totiž rádo podpořilo nákup speciálního ošetřovatelského polohovacího lůžka, které nutně potřebují na JIP Kliniky dětského a dorostového oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze 2 na Karlově.

Posláním jedné DMS si můžete symbolicky rozsvítit žárovku na vánočním stromě a zároveň usnadnit uzdravení těžce nemocným dětem. Přečtěte si příběh malé Šárky, které tu nedávno lékaři zachránili život… na <a href="http://www.radiocity.cz/web_files/File/Sarka_pribeh.pdf" target="_blank">http://www.radiocity.cz/web_files/File/Sarka_pribeh.pdf</a> . Každý si může rozsvítit svou žárovku na www.radiocity.cz a zapsat se tak do seznamu všech sponzorů. Napište dárcovskou DMS a přispějte na záchranu dětských životů. Pište ve tvaru:

<strong>DMS ZAROVKA a odešlete na číslo 87777</strong>

Cena takto odeslané DMS je 30,- Kč. Občanské sdružení Život dětem z ní obdrží 27,- Kč. Každý, kdo odešle tuto dárcovskou SMS, si může svoji žárovku rozsvítit na <a href="http://www.radiocity.cz/" target="_blank">www.radiocity.cz</a> . Jednoduchý návod jak na to, jak rozsvítit sponzorovanou žárovku, obdrží každý po odeslání DMS na mobilní telefon jako SMS zprávu:

„Gratulujeme! Mate svou zarovku na prazskem vanocnim strome. Rozsvitte si ji na <a href="http://www.radiocity.cz/" target="_blank">www.radiocity.cz</a> pod kodem XYXYX. Dekujeme. Radio City a Zivot detem.“

Poté už stačí jenom zapsat na určené místo na <a href="http://strom.radiocity.cz/" target="_blank">http://strom.radiocity.cz/</a> příslušný kód a sponzorovaná žárovka se rozsvítí. Na webových stránkách se také každý, kdo si žárovku rozsvítí, může zapsat do seznamu všech sponzorů.

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu 2010“ vyvrcholí 27. listopadu na Staroměstském náměstí, kde bude za přítomnosti moderátorské dvojice Iva Lecká a Vojta Efler rozsvícen symbol pražských Vánoc, tradiční vánoční strom. Bude tu také předán šek s výtěžkem z odeslaných DMS zástupci Kliniky dětského a dorostového lékařství Všeobecné fakultní nemocnice na Praze 2 a 1. lékařské fakulty UK. Patrony projektu „Rozsviťte s námi Prahu 2010“ jsou Monika Absolonová, Vlasta Horváth, Leona Machálková, Saša Rašilov, Petra Špindlerová, skupina Olympic a skupina Turbo.

Podrobné informace naleznete na: <a href="http://strom.radiocity.cz/" target="_blank">http://strom.radiocity.cz/</a>

Občanské sdružení Život dětem všem laskavým dárcům děkuje za pomoc.

<div class="box-center">

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZJR3SFEi5zY?fs=1&hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZJR3SFEi5zY?fs=1&hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

</div>
<div class="box-center">

<a href="http://strom.radiocity.cz/" target="_blank"><img src ="/img/Banner_RP_cla.jpg" alt="Rozsviťte s námi Prahu" /></a>
<a href="http://strom.radiocity.cz/" target="_blank"><img src ="/img/banner_RSNP_proklik_cla_2.jpg" alt="Rozsviťte s námi Prahu" /></a>

</div>