Zprávy 2010

28.9.2010

Golfisté darovali na pomoc dětem další finanční prostředky

14.100 Kč darovali golfisté na konto o.s. Život dětem v pátek 24.9. v Mariánských Lázních.

Finanční prostředky byly darovány v rámci vložené soutěže "Trouble shot", kdy si každý z účastníků turnaje mohl zakoupit jeden míček v hodnotě 200 Kč, kterým "Trouble shot" zahrál. Srdečně děkujeme všem hráčům, kteří se do této charitativní soutěže zapojili a tím přispěli na pomoc kriticky nemocným dětem.

Společně s finančním výtěžkem z předchozích turnajů, které již v rámci celé GPA Golf Tour 2010 proběhly, se jedná o celkovou částku 234 800 Kč.

Částka bude věnována na zakoupení speciálního resuscitačního lůžka pro Jednotku intenzivní a resuscitační péče Kliniky dětského a dorostového lékařství VFN a 1.lékařské fakulty UK v Praze 2, která léčí a doslova zachraňuje životy kriticky nemocných novorozenců s nízkou porodní hmotností, donošených novorozenců, kojenců a dětí napadených závažnými infekcemi z celé naší republiky. Ročně je na uvedenou jednotku přijato kolem 300 dětí od novorozeneckého věku, až do 18 let.

Vítězové jednotlivých kategorií i vložených soutěží navíc obdrželi krásné keramické poháry, které pro ně vyrobily děti z dětského domova ve Staňkově. Netradiční výhry od dětí hráči ocenili a velmi je potěšily. Výherci si tak opět rozšířili svou sbírku originálních, ručně zpracovaných keramických pohárů.

 

Turnaj v Mariánských Lázních moderovala půvabná Gábina Partyšová, která dle slov organizátorů nosí hráčům krásné slunečné počasí. Ani páteční turnaj nebyl výjimkou, a tak si všichni zúčastnění odváželi spoustu krásných sportovních zážitků 🙂

Poslední turnaj v rámci celé Tour proběhne již tento čtvrtek 30. září v krásném golfovém resortu na Karlštejně.

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr