Zprávy 2009

23.3.2009

Výtěžek z dražby luxusních šatů České Miss 2009 Ivety Lutovské pomáhá pomocí projektu Srdce pro děti – handicapovaným dětem

Blesk.cz vydražil luxusní šaty České Miss 2009 Ivety Lutovské za 12 tisíc korun. Šťastný výhercem se stal Jan Ptáček, realitní makléř z Prahy. Výtěžek aukce putuje na charitativní projekt Srdce pro děti, který pomáhá více než jeden rok handicapovaným dětem v České republice.

Od 9.00 do 17.00 proběhla online dražba šatů České Miss Ivety Lutovské. Tento exkluzivní společenský kousek od módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové měla Iveta Lutovská na sobě v průběhu finále soutěže Česká Miss. Vyvolávací cena šatů byla stanovena na 10 000 Kč.

 

Dobročinný projekt Srdce pro děti, jehož cílem je pomáhat handicapovaným a nemocným dětem, spustil deník Blesk ve spolupráci s občanským sdružením Život dětem před více než rokem. Na redakci deníku se za dobu fungování projektu obrátily desítky rodičů a dalších rodinných příslušníků dětí s nelehkým životním osudem, kterým je potřeba poskytnout podporu – a Blesk těmto dětem skrze Srdce pro děti různými způsoby pomáhá.

Více o projektu se dozvíte na tomto (<a href="http://www.blesk.cz/kategorie/752/srdce-pro-deti">http://www.blesk.cz/kategorie/752/srdce-pro-deti</a>)a dále na titulní straně těchto stránek, pod ikonkou "Blesk Srdce pro děti".

obr