Zprávy 2009

18.3.2009

Dobročinná aukce na serveru Blesk.cz již podruhé pomůže projektu Srdce pro děti

Server www.blesk.cz pořádá již druhou charitativní dražbu, jejíž výtěžek poputuje na konto projektu Blesk Srdce pro děti. Aukce proběhne online v pondělí 23.března. Dobročinný projekt Srdce pro děti, jehož cílem je pomáhat handicapovaným a nemocným dětem, spustil deník Blesk s občanským sdružením Život dětem před více než jedním rokem. Na redakci deníku a přímo na sdružení se za dobu fungování projektu obrátily desítky rodičů a dalších rodinných příslušníků dětí s nelehkým životním osudem, kterým je potřeba poskytnout podporu a Blesk těmto dětem společně s o.s. Život dětem skrze Srdce pro děti různými způsoby pomáhá.

 

 

 

V pondělí 23.března proběhne na stránkách www.blesk.cz od 9.00 hod. do 17.00 hod. dobročinná aukce, ve které budou vydraženy šaty úřadující České Miss Ivety Lutovské. Tento exkluzivní společenský kousek od módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové měla Iveta Lutovská na sobě v průběhu finále soutěže Česká Miss. Vyvolávací cena šatů byla stanovena na 10 000,- Kč.

Aukce se mohou zúčastnit jednotlivci i firmy, přičemž přihazovat je možné pomocí SMS zpráv (cena jedné SMS činí 9,- Kč, podrobnosti a pravidla dražby najdete na www.blesk.cz/aukce). Kompletní částku vítězné nabídky vloží deník Blesk do projektu Srdce pro děti.

V lednu tohoto roku Blesk uspořádal pro projekt Srdce pro děti první dražbu. Dražila se legendární kytara Petera Nagye, na níž slovenská hvězda pop-music složila svůj legendární hit Kristýnka iba spí. Kytaru prostřednictvím Blesku vydražila za krásnou částku 40 000,- Kč Lucie Králová a slavnostně si ji vyzvedla přímo v redakci.